Ny meriterad fotbollstränare till Hagströmska!

Gustav Källberg ansluter som fotbollstränare på Hagströmska Gymnasiet.

Källberg är ett känt namn i dalafotbollen med meriter som tränare i Korsnäs IF och ett nuvarande tränaruppdrag hos Brage IK P19. Inom Korsnäs IF tränade Gustav lag inom flera olika divisioner och fick dem att avancera från dalafyran till division två. Han stannade i Korsnäs i fem säsonger innan han sökte sig vidare till ännu högre nivåer.

Tidigare har Gustav själv spelat fotboll på hög nivå  och när han rekryterades som tränare till IK Brages P19 i höstas berättade han att han längtat tillbaka till elitsatsande fotboll och såg fram emot att fortsätta utvecklas som tränare.

Gustav har en förmåga att få med sig spelarna, både under träning och match och hans erfarenheter och kunskap inom fotboll gör honom till en eftertraktad tränare. Vi är stolta över att välkomna honom som tränare till vår skola!

  • "Kul och inspirerande att få vara med att utveckla Hagströmskas fotbollsinriktning, jag ser fram emot att hjälpa fotbollseleverna att förädla talang och ta kliv i sina karriärer!"

    Gustav Källberg Ny fotbollstränare, Hagströmska Gymnasiet

Hagströmskas fotbollsinriktning är en lokal idrottsutbildning där du som elev får möjlighet att utvecklas inom fotbollen samtidigt som du går i skolan. Tillsammans med tränare som Gustav få du stöttning och ett individanpassat träningsprogram. Vårt mål är att erbjuda förutsättningar för att maximera din utveckling och prestation inom både fotboll och skola.

Nyheter

Visa alla nyheter