×
 

Hoppa till innehållet

Öppet hus på Hagströmska

Varmt välkommen på öppet hus! På våra öppna hus kommer du och besöker skolan där du får prata med våra elever och veta mer om programmet och idrottsinriktningen som just du är intresserad av. Du får möjlighet att se våra olika salar, klassrum, träningshallar och få en känsla för Hagströmska! Vår skola hittar du på Gruvgatan 2. Har du några frågor inför ditt besök kan du kontakta oss på falun@hagstromska.se eller 072-520 89 71.

Besöksadresser för Öppet hus

Barn och fritid, Samhäll,
Natur, Teknik och Ekonomi, Idrotter
Gruvgatan 2,
791 62 Falun

Bygg (Anläggning) och
Fordon och transport:
Västermalmsvägen 24,
791 77 Falun

Bygg (Husbyggnad) och
Industritekniska programmet:
Främbyvägen 20,
791 52 Falun

Kommande öppna hus:

 • Inga kategorier
  • För dig som är intresserad av någon av våra idrotter!

  • För dig som är intresserad av Anläggningsfordon samt Transport. Yrkeslördag hålls på Ingarvet, Västermalmsvägen 24. Varmt välkommen!

  • Varmt välkommen på Öppet hus för alla våra program! Bygg (husbyggnad) och Industritekniska programmet håller till på Främbyvägen 20 och Anläggningsfordon och Transport hålls på Västermalmsvägen 24. Resterande program och idrotterna besöker du på Gruvgatan 2.

  • Varmt välkommen på öppet hus för alla våra program!

   Besöksadresser för våra program på Öppet hus 20/1-2025:

   Bygg (Anläggning) och
   Fordon och transport:
   Västermalmsvägen 24,
   791 77 Falun

   Bygg (Husbyggnad) och
   Industritekniska programmet:
   Främbyvägen 20,
   791 52 Falun

   Barn och fritid, Samhäll,
   Natur, Teknik och Ekonomi
   Gruvgatan 2,
   791 62 Falun

  • Varmt välkommen på öppet hus för alla våra program!

  BLI PÅMIND INFÖR ÖPPET HUS

  Fyll i det här formuläret för att få påminnelser inför öppna huset via sms och mail. Hoppas vi ses!Om du vill gå på idrottens dag behöver du anmäla dig i ett annat formulär. Läs mer under rubriken "idrottens dag".

  Studiestart

  När du eller dina föräldrar skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus/annan skolvisning, önskar information eller marknadsföring om våra skolor, behöver samtycke lämnas. Samtycke är frivilligt och avges när anmälan eller önskemålet skickas in. Hagströmska Gymnasiet är personuppgiftsansvarig på den skola som du har anmält intresse till. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

  De personuppgifter vi behandlar är namn, e-postadress och telefonnummer för samtliga kontakter med dig samt programval och år för tänkt studiestart för information och marknadsföring. Vissa utskick innehåller spårningspixlar så vi kan se antal öppnade brev.

  Uppgifterna delas med anställda inom skoladministration och kommunikation på de skolor du visat intresse för. Syftena är att administrera besök, skicka marknadsföring, andra meddelanden och påminnelser. Vi kan även komma att dela uppgifter till kommunikatörer på bolag inom koncernen för marknadsföring av liknande utbildningar. Vidare lämnar vi information till myndigheter om vi är skyldiga att göra så enligt lag.

  De rättsliga grunderna är samtycke för administration av skolbesök och svar på allmänna frågor samt berättigat intresse för den marknadsföring som inte följer av samtycke. Reklam för liknande utbildningar anser vi motiverade i viss omfattning. Utlämnande till myndigheter följer av rättslig förpliktelse. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningstiden för den sökta utbildningen gått ut. Vid tillbakadraget samtycke gallras uppgifterna omgående.

  Till tekniskt stöd anlitas personuppgiftsbiträdena AcadeMedia Support AB, Microsoft Ireland Operations Ltd och Infobip Sweden AB. Uppgifterna kan komma att behandlas i Sverige/EU och i de s.k. tredjeländerna USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia och Ryssland. Överföring till tredjeländerna sker med stöd av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

  Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke, invända mot behandlingen, begära registerutdrag, rättelse eller att vi begränsar behandlingen. För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationsutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss. Du kan även kontakta skolan för detta på fliken Kontakt i menyn.

  Kontakt

  Vårt dataskyddsombud kontaktas på dataskydd@academedia.se. Vid klagomål på personuppgiftsbehandlingen skickas det till tillsynsmyndigheten IMY (www.imy.se).

  Hitta hit

  Besöksadress

  Gruvgatan 2
  791 62 Falun

  Elev för en dag

  För dig som vill testa på hur det är att vara elev på Hagströmska bjuder vi in till Elev för en dag. Både våra idrotter, yrkesprogram och högskoleförberedande program erbjuder tillfällen under höst- och vårterminen. Välkommen till oss!