Digitalt öppet hus

Vi hade gärna välkomnat er på öppet hus som planerat, men eftersom vi just nu inte kan träffa er på plats i skolan vill vi gärna göra det digitalt istället!

På den här sidan hittar du information om oss och våra program, dessutom kan du kolla in vårat live-öppet hus som vi hade på Facebook den 28 april.

Har du frågor om skolan, gymnasievalet eller vill du börja hos oss? Du kan såklart alltid höra av dig till oss på uppsala@hagstromska.se.

Se vår live-stream här!

Den 28 april hade vi ett live-sänt öppet hus på Facebook. Kunde du inte vara med? Du kan såklart kolla in det fortfarande!

Har du frågor eller funderingar som inte besvarades får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.
/Daniel Öberg, rektor Hagströmska Uppsala

Ta en rundtur i våra lokaler

Vill du redan nu se hur vi har det på skolan? Häng med på en rundtur i våra fräscha lokaler!

Vill du börja hos oss?

Vill du byta till vår skola eller har du kanske inte sökt gymnasieutbildning ännu? Bara hör av dig till oss på uppsala@hagstromska.se. så hjälper vi dig med din ansökan.

Vi vill dessutom passa på att tipsa om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Säg hej till Hagströmska-eleven Leo!

Hur är det att plugga mode på gymnasiet? Det vet Leo Adolphus Wattin, som läser estetiska programmet med inriktning modedesign. I den här intervjun berättar Leo om vad han får lära sig på programmet och avslöjar även vad som är det bästa med att plugga på Hagströmska Gymnasiet.