Välkommen till oss!

Ska du börja på Hagströmska Linköping i höst? Vad roligt! Här hittar du information om vad som händer första veckan i skolan och vem du ska kontakta om du har några frågor. Vi har också information för dig som vill byta till oss i sommar eller ändra dina val.

På Hagströmska Linköping får du en praktisk utbildning med glada och trevliga lärare som lägger stor vikt vid bemötande. Hos oss har du möjlighet att påverka din utbildning och hur du lär dig. Vi vill vara din bästa länk mellan skola och arbetsliv.

Vi har platser kvar!

Jag vill byta till Hagströmska Linköping.
Om du kommit in på en annan skola men vill byta till oss ska du kontakta Gymnasieantagningen Linköping på: gymnasieantagningen@linkoping.se. De har stängt mellan 29/6 – 21/7 och då hänvisas alla frågor till sommar-SYV som du hittar på Gymnasiestudera.se.
Du kan också läsa artikeln på BytaGymnasium.se för mer information.

Jag har inte sökt till gymnasiet.
Har du inte gjort ditt gymnasieval än och vill göra en sen ansökan till Hagströmska Linköping måste du kontakta Gymnasieantagningen Linköping. Du når dem på: gymnasieantagningen@linkoping.se. Mellan den 29/6 – 21/7 har gymnasieantagningen stängt och då hänvisas alla frågor till sommar-SYV, du hittar dem på Gymnasiestudera.se. Tänk på att det inte görs någon gymnasieantagning under sommaren.

Fyll i en intresseanmälan här så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Vill du nå oss i sommar?

Om du har funderingar om skolan, programmen eller har några andra frågor under sommaren är det bara att ringa eller mejla till vår rektor Malin Carlzon-Friström.

Rektor
Malin Carlzon-Friström
Tel: 072-223 71 42
malin.carlzon-fristrom@hagstromska.se

Skolstart HT 2020

Den 18 augusti kl. 9.30 välkomnar vi våra nyantagna elever.

Första dagen får du träffa dina klasskompisar, mentorer och lärare. Du får bekanta dig med verkstäder och de rutiner vi har här på skolan. Därefter startar vi upp lektionerna enligt schema redan dag två.

Vad säger våra elever om Hagströmska?

Othilia läser Bygg- och anläggning


"Jag läser för att bli grävmaskinist och går som lärling på ett litet företag i Åtvidaberg. Lärling passar mig jättebra just för att man får vara ute på en arbetsplats och känna på arbetslivet på riktigt."

Alexander läser Bygg- och anläggning


"Jag vill bli anläggningsförare och programmet passar mig eftersom att jag har alltid gillat maskiner. Efter studenten så finns det jobbmöjligheter direkt."

Ida läser Fordon och transport


"Min dröm är att köra kranbil till och börja med och sen gå över till att köra specialtransporter med ex. hus eller grävmaskiner, så stort som möjligt helt enkelt. "


Vill du börja hos oss?

Fyll i formuläret så hör vi av oss om vi har platser kvar på våra program som startar i augusti 2020.


Öppet hus

Den 15 april sände vi live från Hagströmska Linköping. Vill du träffa våra lärare och lära dig mer om programmen?

Klicka på knappen för att se hur det är att plugga hos oss!