logo

Öppet hus på Hagströmska Gymnasiet!

På våra öppna hus kommer du och besöker skolan där du får prata med våra elever och veta mer om programmet och idrottsinriktningen som just du är intresserad av. Du får möjlighet att se våra olika salar, klassrum, träningshallar och få en känsla för Hagströmska! Vår skola hittar du på Gruvgatan 2, har du några frågor inför ditt besök kan du kontakta oss på falun@hagstromska.se eller 072-520 89 71.

Öppet hus 6/12 kl. 17.30-19.00
På Främby visar vi upp Bygg- och anläggning samt industritekniska programmet. Adress: Främbyvägen 20
På Ingarvet visar vi upp Fordon- och transportprogrammet. Adress: Västermalmsvägen 24
Alla våra program utöver de som är nämnda ovan finns på Gruvgatan 2.
Idrotterna finns representerade på Gruvgatan mellan 17.30-19.00:
Innebandy (herr)
Längdskidor
Fotboll
Ishockey
Individuella idrotter (din idrott)
Personlig träning (Gym)

Om du vill besöka våra idrotter på öppet hus, gå in på respektive idrotts-sida för att maila våra tränare så hör vi av oss med mer information.

Information med anledning av Covid-19.

Vi vill informera dig om att det i nuläget inte finns särskilda riktlinjer gällande besökarantal eller covidpass när det kommer till Öppna hus. Läs mer om detta på AcadeMedias webb. Vi vill ändå uppmana dig som besökare att hålla avstånd, samt att stanna hemma vid minsta symptom som kan tyda på covid-19. På skolan har vi rutiner och åtgärder för att se till att du kan besöka oss på ett säkert sätt. Hoppas vi ses på Öppet hus!

Varmt välkomna till oss på Hagströmska!

Kommande öppet hus

27 januari 2022

17.30-19.00

Gruvgatan 2

03 maj 2022

17:30-19:00

Gruvgatan 2

16 maj 2022

17:30-19:00

Kick Off

Anmäl dig till öppet hus

Gör en anmälan för att få påminnelser via sms och mail. Hoppas vi ses!

Få påminnelser inför öppet hus
När börjar du gymnasiet?

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till en prova på dag, bokar rådgivning eller studievägledning eller vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, program och årskurs. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.

 

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

 

  • Skicka dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för
  • Fullgöra våra avtalsenliga och lagenliga förpliktelser
  • Tillhandahålla dig marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser

 

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Läs mer om hur vi behandlar cookies här.

 

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

 

Huvudmannen är personuppgiftsansvarig på den skola du går på. De huvudmän som omfattas är: AcadeMedia Eductus AB, AcadeMedia Fria Grundskolor AB, Coaching och utveckling i Sverige AB, Didaktus Skolor AB, Didaktus Utbildningar AB, Drottning Blankas Gymnasieskola AB, EC-Utbildning AB, Framtidsgymnasiet i Göteborg AB, Framtidsgymnasiet i Sverige AB, Framtidsgymnasiet Öst AB, Hagströmska Gymnasiet AB, Hermods AB, Hermods Gymnasium AB, IT Gymnasiet Sverige AB, Klaragymnasium AB, Komptensutvecklingsinstitutet Sverige AB, Ljud & Bildskolan LBS AB, Mikael Elias Gymnasium AB, Movant AB, Nordens Teknikerinstitut AB, NTI-skolan AB, Nya Designgymnasiet i Nacka AB, Plusgymnasiet AB, Plushögskolan AB, Praktiska i Sverige AB, Procivitas Privata Gymnasium AB, Primaskolan AB, Pysslingen Förskolor och Skolor AB, Rytmus AB, Sjölins Gymnasium AB, Sälj- och marknadshögskolan i Sverige AB, TGA Utbildning AB, Utbildningsborgen i Örebro AB, Vittraskolorna AB. Samtliga huvudmän för våra grundskolor och våra vuxenutbildningar har sitt säte på Adolf Fredriks kyrkogata 2, 101 24 Stockholm. Huvudmännen för våra gymnasieskolor har sitt säte på Lilla Bommen 4 A, 411 04 Göteborg.

 

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningsperioden är över för den sökta utbildningen. Vi använder oss av automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering när vi skickar ut marknadsföring och annan information till dig, baserat på vilka program och skolor du sökt.

 

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få tillgång till dina personuppgifter. Du hittar hela vår policy här. Vill du komma i kontakt med våra dataskyddsombud gör du det enklast här.