Varmt välkommen till oss på Hagströmska Gymnasiet Ishockey!

Varmt välkommen till oss på Hagströmska Gymnasiet Ishockey!

Vi erbjuder dig som ishockeyspelare möjligheten att kombinera dina studier med idrotten du älskar att utöva. Träningen syftar till att ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas till en bättre ishockeyspelare. Förutom is- och fysträning får du även teoretiska kunskaper inom områden som är prestationsavgörande för ishockeyspelare. T.ex. träningslära, näringslära och mental träning. Vi hjälper dig dessutom att strukturera din vardag och ser till att du får goda dagliga vanor.

 

Vi lovar dig tre väldigt roliga och utvecklande år!

Våra idrottselever erbjuds:

  • Is- och Fysträning ledd av erfarna, högskoleutbildade tränare
  • Gymkort på Actic som ligger i anslutning till ishallen på Lugnet
  • Middag fem kvällar i veckan

 

Digitalt öppet hus den 30:e november

Vi på Hagströmska-Ishockey genomför den 30:e november kl. 15:30 ett anpassat digitalt öppet hus där vi berättar mer om vår verksamhet. Anslutning till mötet sker via via följande länk.

 

Programinformation sker digitalt 3:e december

Under rådande förhållanden kommer information kring skolans olika program även denna att ske digitalt torsdagen den 3:e december med start kl. 17:30. Håll utkik på vår hemsida för mer information om anslutning till respektive program.

 

Följ oss gärna på Instagram: @hagstromska_ishockey

 

En lyckad idrottssatsning

På Hagströmska Gymnasiet får idrotten ta plats och den är en del av skolverksamheten. Du kombinerar en fullständig gymnasieutbildning och utvecklas samtidigt optimalt i din idrott. Tränarna är både skol- och idrottsmentorer till sina idrottselever, vilket gör att de har en mycket stor inblick i elevens vardag och skolgång. Samliga tränare är ansvariga för elevernas idrottskurser. Samarbete över gränserna kombinerar grenspecifik träning med all aroundträning. Den gränsöverskridande träningen är en reell del av verksamheten. Exempel på hur de olika idrotterna lär och utvecklar varandra är att skidtränarna kör skidteknikträning med cyklisterna vintertid eller att ishockeyeleverna kör bancykling efter tävlingssäsongen för att hålla konditionen på topp.

Program på Hagströmska