logo

DIGITAL KICK-OFF

DIGITALT FOKUS DEN 17/5

Hej alla blivande gymnasieelever som är nyfikna på Hagströmska Falun. Som vi har sett fram emot att få träffa er personligen på kick-off! Men nu är läget som det är och vi kommer inte kunna ha den fysiskt på skolan som vi brukar, däremot vill vi gärna träffa er digitalt.

 

För våra gymnasieprogram gäller tiden 17.00, och för samtliga idrotter gäller tiden 18.00. Från och med nu är den här sidan vår samlingsplats för allt som händer under digitalt öppet hus. Här ifrån kan ni navigera mellan programträffarna där ni får möjlighet att ställa alla era frågor live.

 

Tekniskt inför öppet hus i Google-meet.

Om du kopplar upp dig med dator, se till att ha webbläsare som stödjer meet: Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Om du använder dig av en Android-telefon, ladda ner Google Meet HÄR

Använder du dig av en Apple iOS-enhet, ladda ner Google Meet från HÄR

 

Nu är du redo! Klicka på den länk du vill gå med i, du blir ombedd att skriva in ditt namn och sedan uppmanad att ”Be om att få gå med”. En Meet-administratör kommer sedan släppa in dig. Se till att din mikrofon är avstängd under hela presentationen.

Elever har naturlektion och inspekterar burk
Två elever sitter i lastbil

VÅRA PROGRAM

Den 17/5 kommer vi ha full aktivitet nedan i alla våra olika livemöten. Navigera enkelt, snabbt och smidigt. Allt är öppet under länken och alla är välkomna. Om du är intresserad av våra idrotter – scrolla på!

Alpin hopp
Elever sitter på cyklar med hjälm

Våra idrotter

Den 17/5 kommer vi ha full aktivitet nedan i alla våra olika livemöten från kl. 18.00 för våra idrotter. Navigera enkelt, snabbt och smidigt. Allt är öppet under länken och alla är välkomna.

Beställ en hoodie!

Hej blivande elev, så roligt att du ska börja hos oss! Nedan kan du beställa en helt egen Hagströmska Gymnasiet-hoodie!

en kvinna

Få koll på oss

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog och exempel på schema för en dag.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: falun@hagstromska.se

Lämna intresseanmälan

en kvinna

Börja gymnasiet

Att börja gymnasiet är en stor omställning för alla och det är vårt jobb att se till att du känner dig trygg i vardagen, studierna och träningen. Därför kommer första tiden hos oss på Hagströmska innehålla mycket sociala aktiviteter för att du ska lära känna dina nya klasskamrater, lärare och tränare.

Vid skolstart augusti 2021 får du träffa din klass och klassföreståndare. Vi delar ut utrustning, bekantar oss med skolans lokaler och har en trevlig dag tillsammans. Vi vet att det är spännande att påbörja ett nytt kapitel i livet men du ska veta att du inte behöver vara orolig, vi finns här för att stötta dig att hitta balans både på fritiden och i skolan.

Vi ses på skolan, min dörr står alltid öppen!

Rektor Sara Stengård

Få en känsla av Hagströmska

Säkert har du redan varit på skolan,  besökt våra teorilokaler och idrottsanläggningar. Men kanske vill du fräscha upp minnet eller visa familj och vänner din nya skola? Här ger vi dig därför en digital en rundtur genom korridorer och längs cykelbanor, hoppas det gillas!

Nyheter om skolan

Se alla nyheter