KICK OFF!

DIGITAL AVSPARK FÖR HÖSTEN 2020

Hej alla härliga blivande Hagströmska Falun elever, som vi har sett fram emot att få träffa er personligen för vår årliga kick off! Men nu är läget som det är och vi kommer inte kunna ha den fysiskt på skolan som vi brukar, däremot vill vi gärna träffa er digitalt istället. Dessutom får vi se till att ta igen allt det där roliga när ni väl börjat på skolan.

 

 

Från och med nu är den här sidan vårt samlingsplats för allt som händer under vår digitala kickoff den 18 maj. Här ifrån kan ni navigera mellan olika program- och idrottsträffar där ni får möjlighet att ställa alla era frågor live.

 

Tekniskt inför kick-off i meet.

Om du kopplar upp dig med dator, se till att ha webbläsare som stödjer meet: Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge och Apple Safari

Om du använder dig av en Android-telefon, ladda ner Google Meet HÄR

Använder du dig av en Apple iOS-enhet, ladda ner Google Meet från HÄR

 

Nu är du redo! Klicka på den länk du vill gå med i, nu blir du ombedd att skriva in ditt namn och sedan uppmanad att ”Be om att få gå med”. En Meet-administratör kommer sedan släppa in dig. Se till att din mikrofon är avstängd under hela presentationen.

DIN TRÄNARE LIVE DEN 18 MAJ

Den 18 maj kommer vi ha full aktivitet nedan i alla våra olika livesändningar inom idrotten. Navigera enkelt,  snabbt och smidigt, allt är öppet under länken och alla är välkomna.

DIN LÄRARE LIVE DEN 18 MAJ

Här samlar vi de olika programmens  direktlänkar så ni ska känna att det är enkelt att hitta och växla emellan de olika dragningarna snabbt och smidigt, välkomna!


Hej nya etta!

Att börja gymnasiet är en stor omställning för alla och det är vårt jobb att se till att du känner dig trygg i vardagen, studierna och träningen. Därför kommer första tiden hos oss på Hagströmska innehålla mycket sociala aktiviteter för att du ska lära känna dina nya klasskamrater, lärare och tränare.

Skolstart för er ettor är  måndagen den  den 17 augusti och då får du träffa din klass och klassföreståndare. Vi delar ut utrustning bekantar oss med skolans lokaler och har en trevlig dag tillsammans. VI vet att det är spännande att påbörja ett nytt kapitel i livet men du ska veta att du inte behöver vara orolig, vi finns hör för att stötta dig att hitta balans både på fritiden och i skolan.

Vill du börja hos oss i höst men inte sökt? Kontakta mig så hjälper vi dig att få allt på plats.

Vi ses i skolan, min dörr står öppen!

Rektor Sara Stengård

Få din Hagströmska Falun-Hood

Få en känsla av Hagströmska

Säkert har du redan varit på skolan,  besökt våra teorilokaler och idrottsanläggningar. Men kanske vill du fräscha upp minnet eller visa familj och vänner din nya skola? Här ger vi dig därför en digital en rundtur genom korridorer och längs cykelbanor, hoppas det gillas!

Nyheter om skolan

Se alla nyheter