Hagströmska Gymnasiet samlar kunniga och erfarna lärare som säkerställer en hög kvalité på undervisningen. Här får du en verklighetsförankrad utbildning i nära samarbete med yrkeslivet. För oss är det viktigt med glädje i skolan, både vad gäller utbildningarna och skolmiljön. Det är lättare att lära sig om man har kul och därför är det viktigt med en stimulerande miljö som bidrar till ökad inspiration och motivation.

VI SOM JOBBAR HÄR NU:
förnamn.efternamn@hagstromska.se

Sjukanmälan: 072-520 72 35


Skolledning

 


Anne-Kristine Juhlén

Anne-Kristine Juhlén, Rektor

072-520 86 36


Expedition

Malin Benitez

Malin Benitez, Administratör
072-520 72 35

Malin Benitez har en bakgrund som diplomerad massageterapeut från Axelssons Gymnastiska Institut i Stockholm och har även erfarenhet av egen företagsverksamhet inom hälsa, inredning samt homestyling branschen.  Malin är spinninginstruktör på Actic i Uppsala sedan många år tillbaka.

 


Lärare

 

BILD FATTAS

Matilda Lindberg, Engelska


/srv/www.hagstromska.se/htdocs/wp content/uploads/sites/3/2013/10/HagstromskaGymnasietUppsala Catrine

Catrine Edqvist (Föräldraledig)
(Naturkunskap)
072-520 69 72

Catrine Edqvist är legitimerad lärare i naturkunskap, biologi och geografi. Efter magisterexamen från Biologisk-geovetenskapligt program 2007 tog hon lärarexamen 2011 vid Uppsala universitet. Catrine har arbetat på Hagströmska gymnasiet som naturkunskapslärare sedan 2012 och jobbar även på Celsiusgymnasiet i Uppsala. Catrine har ett mycket stort intresse för naturen och miljöfrågor, hon tar gärna med sig eleverna ut på exkursioner och studiebesök.

 

HagstromskaGymnasietUppsala_Christian

Christian Brandt
(Modedesign, entreprenörskap)
072-711 57 40

Christian Brandt är legitimerad lärare, modedesigner och ekonom. Han har en lärarexamen i design och företagsekonomi från Linköpings universitet, en fil. kand. från programmet Ekonomi, teknik och design på Södertörns Högskola och en Bachelor of Design-examen från Utrecht School of the Arts i Nederländerna. Förutom sitt arbete på Hagströmska Gymnasiet föreläser han i modehistoria på Södertörns Högskola, i materiallära samt modeorientering på Modeskolan STHLM och han arbetar även på Tillskärarakademin i Stockholm. Christian har flerårig erfarenhet som designer och konsult inom modebranschen.


Ellen

Ellen Persson
(Historia)
072-520 73 20


 

/srv/www.hagstromska.se/htdocs/wp content/uploads/sites/3/2013/10/HagstromskaGymnasietUppsala Matilda

Matilda Wennqvist
(Makeupartist)
072-520 73 56

Matilda Wennqvist är utbildad och diplomerad internationell makeupartist inom skönhetsmakeup vid International Make Up Center. Hon är sedan vidareutbildad inom karaktärsmakeup vid International Make Up Center år 2005. Efter avslutad utbildning startade hon eget företag och arbetade som frilansande makeupartist. Matilda har även arbetat på Make Up Stores flaggbutik i Stockholm samt Uppsala, där hon även hållit kurser privat och i grupp inom makeup.


/srv/www.hagstromska.se/htdocs/wp content/uploads/sites/3/2013/10/HagstromskaGymnasietUppsala Paula

Paula Aguilera
(Modestyling)
072-520 74 16

Paula Aguilera är utbildad stylist vid Helen Falks stylistutbildning. Hon vidareutbildade sig på Lilla modelinjen vid Stockholms Tillskärarakademin samt vid IED i Madrid där hon läste modekommunikation. Paula har flerårig yrkeserfarenhet som frilansstylist och dekoratör. Hon har arbetat för diverse TV-produktionsbolag som Baluba AB, Strix televison AB, Jarowskij AB och Mastiff AB. Paula har även gedigen erfarenhet av redaktionellt arbete tillsammans med olika presskontor/showrooms samt av modevisningar för kläddesigners som t.ex. Filippa K, Altewai Saome, Tiger of Sweden och Local firm under Mercedes Benz Fashion Week i Stockholm.


 

Jinhua Jonsson (kopia)

Jinhua Jonsson

(Idrott)


BILD FATTAS

Lovisa Höglin
(Hårstylistslärare)


Tomas

 

Tomas Marandi-Roos
(Svenska)

 

BILD FATTAS

Staffan Wallin
(Matematik)

 

BILD FATTAS

Lina Beräng
(Religionskunskap och samhällskunskap)

 


Elevhälsa

Carolina Björkman, Kurator (föräldraledig)
0703302839

Ingrid Sjölander, Kurator

Miriam Fohlin, Skolpsykolog

Eva Edvinsson, Skolläkare


Ingrid Dahlberg Nylund

Ingrid Dahlberg Nylund, specialpedagog


 

Lisa Hallberg
Nationell samordnare för kuratorer och psykologer
070 337 90 55
lisa.hallberg@vindora.se

Åsa Frisk
Nationell samordnare för skolsköterskor och läkare
samt Medicinskt Lednings Ansvar, MLA
072 564 70 60
asa.frisk@vindora.se

Jessica Lindquist
Nationell samordnare för specialpedagoger
070 190 42 77
jessica.lindquist@praktiska.se