Välkommen till Hagströmska Gymnasiet

Utbildningen som utvecklas i dialog med branschen och som värderar trygghet, kunskap och struktur. Vi vill bli din bästa länk mellan skola och arbetsliv.

Hagströmska Gymnasiet är en skola där du som elev ställs i centrum. Här får du möjlighet till en verklighetsförankrad utbildning som ger dig en bra grund för framtiden. Vi samlar kunniga och erfarna lärare inom varje program som säkerställer en hög nivå på utbildningarna. Vi utgår från ett projektorienterat lärande som är ämnesövergripande. Det innebär att vi drar nytta av varandras kunskaper genom att väva samman karaktärsämnen med gymnasiegemensamma ämnen.

Vi arbetar för att du ska få en värdefull tid på gymnasiet, men även efter dina studier i till exempel arbetslivet eller i vidare studier. Skolan är belägen på Gamla Tanneforsvägen 17 A. Vi håller till högst upp i huset med vacker utsikt över Linköping. För att ta dig hit med buss går du på busslinje 16 från resecentrum. Hagströmska Gymnasiet är en av Linköpings mindre friskolor. Vill du känna dig som en i gemenskapen – sök gärna till oss!

Våra utbildningar fokuserar på individen vilket gör att du har möjlighet att påverka arbetsformerna och hur du vill redovisa kunskaperna – allt i samråd med våra lärare naturligtvis. På Hagströmska Gymnasiet är det eleverna och utbildningarna som står i centrum.


Yrkesprogram

– Fordon- och Transportprogrammet

– Bygg och Anläggningsprogrammet

– IMPRO


Läsårstider

VT-19 7/1-19 tom 12/6-19. Studenten är 12/6-19. HT-19 20/8-19 tom 20/12-19 Påsklov v16.

0 comments

Öppet hus VT19

Varmt välkomna till öppet hus hos oss Lördag den 27/4 kl 10-13.

0 comments