OM SKOLAN

Hagströmska Gymnasiet – här får du en värdefull tid!

Hagströmska Gymnasiet är en skola där du som elev ställs i centrum. Här får du möjlighet till en verklighetsförankrad utbildning. Utbildningen ger dig en bra grund för framtiden. Vi samlar kunniga och erfarna lärare inom varje program som säkerställer en hög nivå på utbildningarna. Här får du en verklighetsförankrad utbildning som ger en bra grund för framtiden. Vi utgår från ett projektorienterat lärande som är ämnesövergripande. Det innebär att vi drar nytta av varandras kunskaper genom att väva samman karaktärsämnen med gymnasiegemensamma ämnen.

Vi arbetar för att du ska få en värdefull tid på gymnasiet, men även efter dina studier i till exempel arbetslivet eller i vidare studier. Skolan är belägen på Gamla Tanneforsvägen 17 A. (Se karta). Vi håller till högst upp i huset med vacker utsikt över Linköping. För att ta dig hit med buss går du på busslinje 16 från resecentrum. (Se tidtabell). Hagströmska Gymnasiet är en av Linköpings mindre friskolor. Vill du känna dig som en i gemenskapen – sök gärna till oss!

Våra utbildningar fokuserar på individen vilket gör att du har möjlighet att påverka arbetsformerna och hur du vill redovisa kunskaperna – allt i samråd med våra lärare naturligtvis. På Hagströmska Gymnasiet är det eleverna och utbildningarna som står i centrum.

NYHETER

Skolstart HT19
| |

Vi börjar vårterminen 7 januari 2019. Välkommen till en ny termin och ett nytt år hos oss! Läs mer...

Öppet hus HT18/VT19
| |

Varmt välkomna till öppet hus hos oss Torsdag den 15/11 kl 17-19. Lördag den 17/11 kl 10-13. Torsdag den 6/12 kl 17-19. Onsdag den 23/1 kl 17-19. Torsdag den 7/2 kl 17-19. Lördag... Läs mer...