HagstromskaGymnasiet_Innebandy_013

Innebandy

På Hagströmska Gymnasiet Innebandy får du som innebandyspelande gymnasieelev möjlighet att kombinera gymnasiestudier med högklassig innebandyträning. Med hjälp av välmeriterade tränare kommer du få ett individualiserat träningsupplägg som kommer att utveckla dig både taktiskt, tekniskt som fysiskt.

Tillsammans med tränarna utvecklar du en karriärsplan med tydliga mål som hjälper dig att ta ett nästa steg i din karriär. Innebandyträningarna är förlagda till Jalas-arena och IBF Falun är en nära samarbetspartner. Tveka inte på att ta chansen och uppleva dina tre mest givande, utvecklande och roliga år hos oss.

Prova-på-dag
Om du är intresserad av våra tillval går det bra att komma på en prova-på-dag. Vi tar gärna emot planerade besök hos oss under en vanlig skoldag. Be din studie- och yrkesvägledare kontakta respektive tränare. Information om hur du söker till oss får du också av din studie- och yrkesvägledare.

 

Som innebandyelev får du:

  • En individuell tränings-/utvecklingsplan utifrån dina egna mål och förutsättningar som utvärderas/omarbetas under din tid hos oss.
  • Träning utförd av komptenta, erfarna, intresserade och aktiva tränare upp till 10 timmar per vecka under skoltid.
  • Sveriges bästa träningsmiljö. Alla innebandyträningar är förlagda till Jalas-arena.
  • Gymkort på Actic, gymmet ligger i anslutning till Jalas-arena

 

För mer information om upplägget kring Hagströmska Gymnasiet Innebandy, kontakta våra tränare på: innebandy@hagstromska.se eller Mattias Kokkonen mattias.kokkonen@hagstromska.se eller Ciya Hajo ciya.hajo@hagstromska.se

 

Ledarstab:

Mattias Kokkonen, huvudansvarig tränare, mattias.kokkonen@hagstromska.se

Ciya Hajo, huvudansvarig, tränare, ciya.hajo@hagstromska.se

Alexander Galante Carlström, tränare

Emil Johansson, tränare

Jacob Rångeby, fystränare

Johan Samuelsson, tränare

Casper Backby, tränare

Emil Lilja, målvaktstränare

 

Behörighet/Urval

Vi följer urvalsprinciper enligt gymnasieförordningen. Det innebär att företräde mellan sökande bestäms utifrån ett meritvärde (summan av betygsvärdena för de 16 bästa betygen i elevens slutbetyg).


#hagströmska_innebandy

[instagram-feed type=hashtag hashtag=”#hagströmska_innebandy” num=3 cols=3 showcaption=false]