Hagströmska Gymnasiet Bandy!

NIU uttagning 15:e december

_CAP8189-1

Fredagen den 15:e december är du varmt välkommen på Träningsdag/Öppet Hus
hos oss på Hagströmska Gymnasiet – Bandy!

Schema för dagen ser ut som följer:

12.30 Samling vid bandyhuset lugnet, presentation av Hagströmska Bandy
14.00 – 16.00 Träning/internmatch
17.00 Information på skolan

Anmälan görs senast 1:a december till
Emanuel Sundqvist, 0730-29 98 99, emanuel.sundqvist@hagstromska.se

För att göra en intresseanmälan till Hagströmska Gymnasiet Bandy, klicka här

Träning

I unga år utvecklas idrottare olika beroende på de fysiska, psykiska, sociala och tekniska egenskaperna. Vi optimerar utvecklingen av alla dessa delar med hjälp av kunniga tränare.Vi erbjuder dig som bandyspelare möjligheten att kombinera dina studier med idrotten du älskar att utöva.

Träningen är individuellt inriktad och syftar till att ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas till en bättre bandyspelare. Förutom is- och fysträning får du även teoretiska kunskaper inom områden som är prestationsavgörande för bandyspelare. T.ex. träningslära, näringslära och mental träning. Vi hjälper dig dessutom att strukturera din vardag och ser till att du får goda dagliga vanor.

Vår träning hålls på anrika Lugnet där många stora bandyspelare tränat och spelat. I anslutning till bandyplanen finns ett gym som utnyttjas under hela säsongen. Vi erbjuder tre år av utveckling, glädje och nya vänner. Hos oss får alla bandyspelare chansen att utvecklas.

 

Prova-på-dag
Om du är intresserad av våra tillval går det bra att komma på en prova-på-dag. Vi tar gärna emot planerade besök hos oss under en vanlig skoldag. Be din studie- och yrkesvägledare kontakta respektive tränare. Information om hur du söker till oss får du också av din studie- och yrkesvägledare.

 

För mer information kontakta:

Rektor
Anita Hummerdal, 072-220 53 47 anita.hummerdal@vindora.se

Tränare
Emanuel Sundqvist, 073-029 98 99 emanuel.sundqvist@hagstromska.se

Ansökan

Hur ansöker jag?
Intagningen sker via Elevintagningen, Region Dalarna (www.regiondalarna.se). Här kan du som är folkbokförd i Dalarna och går i åk 9, göra din ansökan på webben. Använd det användarnamn och lösenord som du får av din studievägledare. När du loggat in väljer du program och idrott. Har du inte fått några uppgifter, kontaktar du studievägledaren eller elevintagningen, intag@regiondalarna.se eller tel 023-77 70 30

Vill du ha ytterligare information om hur du går tillväga kan du tala med din studie- och yrkesvägledare eller kontakta oss på Hagströmska Gymnasiet. Mikael Meurk, administratör, 023-584 20.

Behörighet/Urval
Vi följer urvalsprinciper enligt gymnasieförordningen. Det innebär att företräde mellan sökande bestäms utifrån ett meritvärde (summan av betygsvärdena för de 16 bästa betygen i elevens slutbetyg).


#hagstromska_bandy